8 Лютого 2019
Новини

Трагедія на Донбасі: загинув український військовий, ще двоє – поранені

Трагедія на Донбасі: загинув український військовий, ще двоє – поранені

Внаслідок ворожих обстрілів у зоні проведення операції Об'єднаних сил в п'ятницю, 8 лютого, загинув один військовослужбовець Збройних сил України, ще двоє бійців – отримали поранення.

З початку доби бойовики російсько-окупаційних формувань вісім разів порушили «різдвяне перемир’я», задіявши, в тому числі, важкі міномети. Бійці ЗСУ відповідали на обстріли окупантів вогнем з чергового озброєння. Втрати противника уточнюються, повідомляє прес-центр штабу ООС у Facebook.

Хутір Вільний на Луганщині окупанти накрили вогнем з мінометів калібру 120 міліметрів і обстріляли зі стрілецької зброї. По Кримському противник двічі відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, по Зайцевому – бив з гранатометів.

Опорні пункти ЗСУ на підступах до Авдіївки на Донеччині двічі зазнали обстрілів з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї. По українських позиціях також працював ворожий снайпер. Павлопіль окупанти обстрілювали з гранатометів і великокаліберних кулеметів, а Водяне – ще й зі стрілецької зброї.

Українські підрозділи вогнем придушували вогневі точки противника. Під час бойових дій один боєць ЗСУ загинув, двоє отримали поранення.

«Втрати противника уточнюються. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових», - відзначили в штабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Його душа належала Україні»: розповіли про воїна, який загинув у зоні ООС минулої доби

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, суспільство
В тему

Останні матеріали