8 Лютого 2019
Новини

«Олімпійський комплес» з дерев'яної хати: як на Волині молодь займається спортом (фото)

«Олімпійський комплес» з дерев'яної хати: як на Волині молодь займається спортом (фото)

У селі Бірки Любешівського району молодь облаштувала спортзал у звичайній дерев’яній хаті без опалення та ремонту.

Про це написав Микола Бущук на сторінці у Facebook.

Як повідомив дописувач, такий спортзал у ХХІ столітті у центрі Європи  - це сором.

Волиняни підтримали таку думку, наголошуючи, що для дітей потрібно створити комфортні умови, щоб вони із задоволенням займалися спортом. На думку дописувачів, обов’язкової умовою функціонування будь-якого спортзалу є наявність тренерів та лікаря.

[[GALLERY]]

Однак всі одностайні в тому, що створення спортзалу, навіть в таких неприйнятних умовах, свідчить про свідомість молоді.

«Молодці хлопці, що загартовують свій дух!!!!!І ганьба владі, що не може створити для люду нормальні спортивні комплекси», - йдеться у дописах.

Односельчани позитивно сприйняли наміри молоді і сподіваються на допомогу зі сторони влади, адже самотужки облаштувати сучасний спортзал їм не під силу.

«Які б умови не були але вони дуже задоволенні своєю роботою.Краще хай тренуються так і совають свою найкращу штангу а ніж сидітимуть по барах і питимуть спиртні напої.Я безмежно щаслива що маю такого брата-любителя спорту....», - пише волинянка Ксюшка Приведенець.

Як згодом стало відомо із коментарів, зараз тренувати молодь буде місцевий вчитель фізкультури, а також на часі вирішення питання опалення та ремонту.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, Фото
В тему