7 Лютого 2019
Новини

Українець із чотирма iPhone став посміховиськом у мережі (фото)

Українець із чотирма iPhone став посміховиськом у мережі (фото)

Відвідувачі Pikabu виявили жителя України, який ідеально підходить на роль «сина маминої подруги».

Користувач MaximBorovik помітив його на одному з фудкортів, пише internetUA.

Молодий чоловік у діловому костюмі і з AirPods в вухах тримав в руках відразу три iPhone. Автор знімка прозвав його «людина-успіх».

Четвертий iPhone «людини-успіху» лежав на столі. Карикатурний образ насмішив відвідувачів порталу. Багато впізнали в молодій людині «сина маминої подруги». «Це вже син подруги, маминої подруги якийсь», - вважає користувач з ніком adrenalin2x, бажаючи підкреслити успішність хлопця, якій можна тільки позаздрити.

Фото набрало сотні жартівливих коментарів.

Відвідувачі порталу припустили, що на знімку – творець онлайн-казино Azino 777. Вони також почали викладати фото розкішно виглядають людей, які зустрічаються в метро. Зокрема, знайшли «брата» героя фотографії. Ним виявився пасажир підземки в діловому костюмі з золотим годинником, дорогим телефоном і брелоком Mercedes в руці.

В процесі обговорення фотографії вдалося встановити особу її героя. У коментарях під фото відгукнувся чоловік, який був з ним знайомий. За словами користувача з ніком Kvayn, він навчався з ним в одному університеті і жив в одному гуртожитку. Kvayn стверджує, що цей чоловік завжди прагнув до розкішного життя.

«Я його ще пам'ятаю з одним iPhone, який він ніколи не прибирав в кишеню. Завжди носив костюм і сорочку, унікальний кадр. Може бути, люди і повірили б в його суперуспішні, та тільки все навколо знали, що живе він в тому ж студентському гуртожитку, в кімнаті на чотири людини, як і більшість студентів мого універу », - згадує юзер.

На доказ знайомства він привів фотографії свого однокашника студентських часів. Kvayn зазначив, що не знає, чим на цей час займається «людина-успіх».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хочеш новий iPhone від Apple - готуйся продати нирку

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, київ, чутки, Фото
В тему