7 Лютого 2019
Новини

Юстиція Волині і прикордонники вирішували проблемні питання, пов’язані з виїздом дітей за кордон

Юстиція Волині і прикордонники вирішували проблемні питання, пов’язані з виїздом дітей за кордон

Сьогодні, 7 лютого, керівник юстиції Волині Антон Кустик спільно із своїм заступником з питань державної реєстрації Ольгою Семенюк провели нараду із представниками Луцького прикордонного загону Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Про це повідомила прес-служба юстиції Волині.

На порядок денний виносились питання щодо обговорення основних положень законів #ЧужихДітейНеБуває, про онлайн Будинок юстиції, новації, які мають місце у роботі Міністерства юстиції України та про головні кампанії проекту «Я маю право!».

Учасники зустрічі детально проаналізували питання виїзду дитини за кордон та ті новели законів, у реалізації яких митники беруть безпосередню участь.

Мета наради - залучення до реалізації проекту «Я маю право!» якомога більше установ та організацій задля спільного формування нової правової культури у суспільстві.

Зазначимо, що між юстицією Волині та Луцьким прикордонним загоном налагоджена тісна співпраця, і вже не один раз на таких нарадах два відомства обговорюють основні аспекти реалізації правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я маю право!» на Волині.

В результаті обговорення сторони досягли домовленості про подальшу плідну співпрацю і про організацію цікавого заходу на пункті пропуску «Доманове», адже нагадаємо, що Дома?нове — пункт пропуску через державний кордон України на кордоні з Білоруссю.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему