7 Лютого 2019
Новини

Збоченець: білорус «продюсував» дитяче порно з участю маленьких українців

Збоченець: білорус «продюсував» дитяче порно з участю маленьких українців

В сусідній країні затримали «продюсера» дитячого порно з маленькими українцями.

Поліція дуже просунулася в розслідуванні справи про подружжя, яке знімало у порнографічних роликах малолітню дочку. Горе-батьків арештували влітку 2018 року, а тепер правоохоронцям вдалося вийти на слід «продюсера» – людини, яка замовляла відео, писала сценарії для кліпів і, по суті, фінансувала розтління дитини, нагадують «Факти».

Підозрюваного затримали в Мінську. Операція була проведена за сприяння білоруських правоохоронців.

Як з’ясувалося, 40-річний житель Мінська цілком усвідомлював, що займається протизаконною діяльністю, а тому убезпечував себе: оплату за ролики проводив тільки через криптогаманець. Втім, конспірація не допомогла. Українські кіберполіцейські вирахували любителя «дитячої полунички» за IP-адресою і передали дані про нього білоруським колегам. Чоловіка затримали, він виявився раніше не судимим. Тепер «сценаристові» загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, за зйомку порнографічних роликів із власною дочкою в Кривому Розі була затримана сімейна пара. Вихідців з Азербайджану – 29-річного чоловіка і 30-річну жінку – арештували за рішенням суду. Парі загрожує 12 років в’язниці. Дівчинку помістили в притулок. Розслідування триває.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Відео
В тему