7 Лютого 2019
Новини

ЦВК зареєструвала 37 кандидатів у президенти

ЦВК зареєструвала 37 кандидатів у президенти

У Центральній виборчій комісії вже зареєструвала 37 кандидатів у президенти України, обиратимуть якого будуть 31 березня 2019 року.

Також стало відомо, що ЦВК 22 кандидатам відмовила у реєстрації, – пише Gazeta.ua.

До ЦВК 2 лютого 2019 року громадянин України Тимошенко Юрій Володимирович особисто подав заяву про самовисування кандидатом на пост президента України разом із доданими документами для реєстрації кандидатом на пост президента України на чергових виборах президента України.

У той же день до ЦВК надійшли документи для реєстрації кандидата на пост президента України Новака Андрія Яремовича, висунутого 24 січня 2019 року на XII позачерговому з'їзді політичної партії «Патріот».

Також 2 лютого 2019 року надійшли документи для реєстрації кандидата на пост президента України Журавльова Василя Миколайовича, висунутого 25 січня 2019-го на позачерговому Всеукраїнському з'їзді політичної партії «Стабільність».

Розглянувши зазначені документи, Центральна виборча комісія встановила їх відповідність вимогам закону України «Про вибори Президента України» та зареєструвала трьох кандидатів на пост президента України на чергових виборах президента України.

Читайте також:

ЦВК зареєструвала 34 кандидати у президенти

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика
В тему