5 Лютого 2019
Новини

Батько Каті Гандзюк показав моторошні фото опіків дочки: «Її катували 96 днів після нападу» (18+)

Батько Каті Гандзюк показав моторошні фото опіків дочки: «Її катували 96 днів після нападу» (18+)

Віктор Гандзюк, батько убитої херсонської активістки, оприлюднив фото страшних опіків, що призвели до мученицької смерті його дитини.

Батько херсонської чиновниці Катерини Гандзюк опублікував знімки страшних опіків, через які померла його донька. Ці фото Віктор Гандзюк виклав на своїй сторінці у Facebook і підписав: «Її катували 96 днів після нападу».

Він пише, що дочка, після того як на неї вихлюпнули кислоту, відчувала нестерпні муки нескінченно довгих без малого сто діб, перебуваючи в реанімації. Ще 96 днів після замаху Катерина терпіла нестерпний біль від опіків, виснажливі лихоманки, перенесла чотирнадцять операцій, щоденні перев’язки під наркозом, у неї тижнями були зафіксовані руки і ноги, тижнями їла через трубочку…

«Кілька фотознімків з того тримісячного життя, повірте, не найстрашніших. Ми знімали їх для іноземних клінік, європейських, американських. Відсилали, але відповідь завжди була одна – досвіду лікування таких важких хімічних опіків не маємо», – написав тато Каті Гандзюк у соцмережі.

І пояснив, для чого демонструє шокуючі фотографії: «Я дуже хочу, щоб ці фото бачили виродки-виконавці – і ті, що за ґратами, і ті , що під арештом у затишних домівках поруч з юними дружинами, літніми батьками, імпортними протезами. Бачили організатори, замовники, що нині тремтять за кордоном та у високих кабінетах... Нехай подивиться ці фото генеральний прокурор. Нехай їх бачить гарант і його ймовірна конкурентка».

Читайте також:

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему