1 Лютого 2019
Новини

Одне фото: канадці впали у ступор через «ведмежий» пупок  

Одне фото: канадці впали у ступор через «ведмежий» пупок  

У Монреалі, Канада, невідомі днями намалювали на снігу величезного ведмедя – з очима, носом, ротом і пупком. Тепер жителі Країни червоного листка намагаються з’ясувати: як же його автору вдалося зобразити пупок, не залишивши на снігу жодних слідів?

Журналістка CBC Кейт Маккена переказала найбільш популярні гіпотези про його походження.

Автор стрибнув у центр малюнка

За словами журналістки CBC, відстань від краю ведмедя до його пупка становить приблизно два метри – стрибнути так далеко в зимовому одязі досить складно. Слідів ковзання на фотографії теж немає.

Пупок зробили за допомогою сніжок

На знімку видно, що ведмежий пупок – це чотири ямки, розташовані поруч. У такому разі кидати сніжки потрібно було гранично акуратно, ні разу не промахнувшись.

Для пупка використовували дрон

У теорії, так автор міг скинути щось важке прямо в центр малюнка (наприклад, величезну сніжку). Однак дрони навряд чи би витримали температуру мінус 20 градусів за Цельсієм.

Інший варіант – хокейна ключка

Довжина хокейної ключки для дорослих становить близько півтора метра. Найімовірніше, за допомогою ключки у витягнутій руці і справді можна було б дотягнутися від краю ведмедя до його пупка. До того ж брови об’єкта зйомки виглядають так, ніби їх малювали палицею – можливо, для цього теж використовували хокейну ключку.

Ямки, що утворюють пупок, з’явилися ще до ведмедя

Можливо, саме вони надихнули авторів завершити малюнок. Журналістці CBC це видається малоймовірним. Швидше ведмедя намалювали увечері 29 січня або в ніч на 30 січня, але в той день в Монреалі до п’ятої ранку йшов сніг. Якби пупок з’явився раніше за малюнок, то до моменту закінчення снігопаду його, найпевніше, вже замело би. При цьому глибина ямок і інших деталей малюнка видаються приблизно однаковими. Значить, ведмідь (і його пупок) з’явилися вже після снігопаду.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Відео
В тему

Останні матеріали