1 Лютого 2019
Новини

«Путінських прихвоснів» присмалило: у Москві згорів байк-клуб «Нічних вовків»

«Путінських прихвоснів» присмалило: у Москві згорів байк-клуб «Нічних вовків»

У російській столиці вогнем знищено місце збору «Нічних вовків».

У ніч на п’ятницю, 1 лютого, в байк-клубі «Нічних вовків», розташованому у західній частині Москви, спалахнула потужна пожежа, пише «Оглядач».

Судячи з кадрів, опублікованих у Мережі, полум’я охопило два поверхи будівлі, дим валував угору на десятки метрів.

«Горить Sexton. Пи**а йому! «Пожарки» приїхали. І не одна, вже штуки три я бачив. Ще п’ять хвилин тому горів тільки перший поверх, тепер уже з другого полум’я летить. Добре горить, весь клуб по колу», – каже очевидець на відео.

Увага! Цей відеозапис містить ненормативну лексику!

Як розповіли в ГУ МНС по Москві, займання виникло в нежитловій металевій будівлі на вулиці Нижні Мньовники. За вказаною в повідомленні рятувальників адресою розташований байк-клуб Sexton.

«Вжитими заходами о 01:49 (00:49 за Києвом) загоряння локалізовано. Постраждала мінімум одна людина», – повідомляють екстрені служби.

Цей клуб належить об’єднанню «Нічні вовки», яке очолює Олександр «Хірург» Залдостанов, відомий своїми близькими стосунками з російським президентом Володимиром Путіним.

«Вовки» стверджують, що пожежа не вплинула на роботу клубу.

«Загоряння, яке відбулося сьогодні вночі, було в складському приміщенні, що не має стосунку до клубу Sexton. Займання ліквідовано. Серйозного збитку і постраждалих немає!» – йдеться в повідомленні байкерів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Україна, Відео
В тему