1 Лютого 2019
Новини

Затримали банду, яку організував керівник Вищого господарського суду

Затримали банду, яку організував керівник Вищого господарського суду

Членам банди, які займалися майновими злочинами протягом 2010-2015 років, оголосили підозру.

Про це повідомляє ТСН.

Всього у справі оголошено підозри вже 12 особам, яких організував в злочинну банду колишній керівник Вищого господарського суду.

Справу розглядають вже давно. Йдеться про організацію керівництвом Вищого госпсуду України злочинного угруповання, яке займалося майновими та корупційними злочинами, а також злочинами проти правосуддя. Службові особи госпсудів легалізовували гроші та майно, здобуті злочинним шляхом. У справі вже накладено арешт на понад 220 об'єктів нерухомого майна на суму понад 500 мільйонів гривень. 

У середу, 30 січня, оголошено підозри двом особам, які були членами організації.

«Вказані особи обґрунтовано підозрюються в тому, що упродовж 2010-2015 років у складі злочинної організації, за попередньою змовою, діючи умисно, з корисливих мотивів, отримавши грошові кошти в особливо великих розмірах, здобуті колишнім керівником Вищого господарського суду України злочинним шляхом, здійснювали придбання за ці кошти об’єктів нерухомості у місті Києві, тобто вчинили фінансові операції та правочини з коштами, одержаними внаслідок вчинення суспільно небезпечного протиправного діяння, що передувало легалізації (відмиванню) доходів, а також вчинили дії, спрямовані на приховування та маскування незаконного їх походження», - йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування злочинів триває.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему

Останні матеріали