1 Лютого 2019
Новини

На Прикарпатті заняття в школі зупинили через цвіль

На Прикарпатті заняття в школі зупинили через цвіль

У центрі скандалу опинився загальноосвітній заклад на Івано-Франківщині.

На Прикарпатті учні сільської школи так і не з’явилися на уроки після зимових канікул, пише видання Etcetera.

Школа в селі Кривець в Івано-Франківській області офіційно працює, але учні не відвідують її вже другий тиждень. Причина – дітей не пускають батьки, які побоюються за їхнє здоров’я. Матері стурбовані тим, що перший поверх будівлі вкритий пліснявою від стін до стелі. Крім того, грибок оселився навіть на книгах зі шкільної бібліотеки. На додачу до всього в будівлі протікає дах.

Матері запевняють, що після відвідування школи діти стали частіше хворіти і скаржитися на головний біль. Батьки категоричні: не пустять чад на заняття, поки в школі не буде зроблено ремонт.

Зазначається, саму школу побудували сім років тому. Батьки кажуть, що підрядник будував споруду неякісно. Однак замовник зведення школи заявляє, що будівельники не винні, а причина появи цвілі й грибка – підйом ґрунтових вод.

В Івано-Франківській обладміністрації пообіцяли зробити ремонт у школі найближчим часом. Як вихід із ситуації запропонували проводити уроки поки лише на другому поверсі будівлі або водити дітей до сусідньої школи. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, НП, Відео
В тему