31 Січня 2019
Новини

Жінка завагітніла відразу природним і штучним способом

Жінка завагітніла відразу природним і штучним способом

36-річна Беата Бініас з англійського графства Вілтшир одночасно завагітніла природним і штучним шляхом.

Це перший випадок в історії, - пише «gazeta».

Бувало, що люди вагітніли під час підготовки до штучного запліднення. Але тоді вони дізнавалися про свою вагітність і відмовлялися від процедури.

Вона вісім років не могла народити дитину через полікістоз яєчників. Коли жінці робили процедуру ЕКО в клініці, то не підозрювали, що вона вже вагітна двійнею. Лікарі підсадили їй в матку ще один ембріон.

«Лікарі сказали чекати 14 днів, перш ніж зробити тест на вагітність. Я не могла чекати і зробила один після дев'яти днів. Він показав дві смужки, що означало вагітність. Першому тесту не повірила, тому зробила їх шість. Я багато днів думала, що, можливо не матиму дитини. Ніколи не думала, що там буде три. Досі не можу повністю повірити, коли я дивлюся на них. Я така щаслива», - розповіла Беата, мати трійні.

Беата народила трійню на терміні 34 тижнів за допомогою кесаревого розтину. Тепер має Амелію та двійнят - Матильду і Борис.

«Це найбільше чудо. Ніколи не думала, що зі мною може трапитися щось настільки неймовірне. Я провела багато днів, думаючи, що у мене ніколи не буде дітей. А тепер їх у мене відразу троє», - говорить Беата Бініас.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали