30 Січня 2019
Новини

У Канаді ландшафтний дизайнер убив вісьмох людей і закопав у садку

У Канаді ландшафтний дизайнер убив вісьмох людей і закопав у садку

У Канаді садівник зізнався у вбивстві восьми людей, яких «прикопав» у чужому садку.  Ландшафтний дизайнер, який виявився серійним убивцею, закопував решти убитих ним жертв у саду клієнтів.

Убивав чоловік протягом семи років, а останки своїх жертв закопував у садах клієнтів. За даними поліції, вбивства мали «сексуальний характер», а підозрюваний сам є геєм, пише «Кореспондент».

У Канаді ландшафтний дизайнер Брюс Макартур зізнався у вбивстві восьми чоловіків, які він здійснив у передмісті Торонто, де проживають люди з нетрадиційною сексуальною орієнтацією.

Вбивства садівник скоював у період з 2010 по 2017 рік.

Першою жертвою 67-річного Макартура став його колишній знайомий, потім були вбиті два іммігранти з Афганістану, два біженці зі Шрі-Ланки, виходець з Ірану, уродженець Туреччини, а також канадський бездомний.

Заарештували Макартура на початку 2018 року, коли в його квартирі виявили прив’язаного до ліжка юнака.

Відзначається, що робота ландшафтного дизайнера дозволила вбивці приховати останки жертв у саду клієнтів.

За даними слідства, всі загиблі проживали в міському районі Гей-Віллідж (Gay Village) – місцевій громаді представників нетрадиційної сексуальної орієнтації.

Слухання із винесення вироку почнуться наступного тижня і проводитимуться перською і тамільською мовами, щоб їх могли розуміти родичі жертв. За кожне вбивство підсудному загрожує довічне ув’язнення без права дострокового звільнення раніше від 25 років.

Мер Торонто Джон Торі порівняв вбивцю із «чудовиськом, яке полювало в нашому місті», і висловив надію, що того ніколи не випустять на свободу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, кримінал
В тему