29 Січня 2019
Новини

«Батько вирубував Іру з льоду власними руками»: рідні розказали подробиці холодної смерті студентки на Житомирщині

«Батько вирубував Іру з льоду власними руками»: рідні розказали подробиці холодної смерті студентки на Житомирщині

Заледеніла з розплющеними очима: з’явилися  подробиці смерті студентки Ірини Дворецької на Житомирщині

Які ж деталі дізнався журналіст-розслідувач видання ВВС-Україна у рідному селі загиблої 21-літньої дівчини, а також у тих, хто фатального дня бачив Ірину і міг би пролити світло на обставини, що передували трагедії?

Студентку Ірину Дворецьку, яка замерзла в лісі на Житомирщині, батько вирубував із льоду своїми руками. Про це розповіли журналістці Ганні Чорноус рідні замерзлої на смерть дівчини. За словами родичів, знайшли Іру по слідах у снігу аж на третю добу після її зникнення.

«Замерзла в ямі стоячи, з відкритими очима. Руки були підняті, із затиснутими кулачками – можливо, хотіла дотягнутися до сосен, які ростуть поряд. Батько вирубував її з льоду своїми руками. Витягли тільки з одним чобітком, інший намертво застряг у кризі», – розповіли тітка й сестра Ірини.

«Коли ми її ховали, вона так і не відтанула. Була як крижинка», – плаче тітка загиблої дівчини.

У поліції, почувши, що Ірину знайшли, сказали запитати дівчину, мовляв, «чому вона туди зайшла», розповідає сестра. Навіть після пояснення, що питати вже немає в кого, правоохоронців чекали 3,5 години, розказують родичі.

Зазначається, що слова водія про те, що дівчина була п’яна, із «характерним запахом» і «незвичайною ходою», не підтверджує контролер автобуса Валентина, котра стверджує, що тієї ночі працювала на маршруті. За її словами, дівчина, зайшовши в автобус, до зупинки стояла й не хиталася, запаху кондуктор не відчувала…

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал
В тему