28 Січня 2019
Новини

Який багаж українці можуть взяти в літак безкоштовно

Який багаж українці можуть взяти в літак безкоштовно

З січня 2019-го кілька авіакомпаній змінили правила, за якими українські пасажирі перевозитимуть багаж та ручну поклажу.

Хтось заборонив брати із собою навіть пакет з покупками duty-free, а хтось дозволив проносити на літак верхній одяг та жіночу сумку.

Про це пише Главпост.

МАУ. З 15 січня цього року «Міжнародні авіалінії України» зменшили норми провезення ручної поклажі на всіх своїх рейсах, заборонивши брати окремо навіть покупки duty-free. Пасажири, у вартість квитка яких не входить перевезення зареєстрованого багажу, зможуть взяти на борт одну поклажу до 7 кг і розмірами не більше 55х40х20 см, а також верхній одяг і парасольку.

SKYUP. З 17 січня 2019 нові правила перевезення ввів перший український лоукостер SkyUp. У літак можна взяти ручну поклажу розміром 55х40х20 см, невелику жіночу сумочку або сумку для ноутбука, верхній одяг, пакети з duty-free. Вага всіх додаткових предметів не повинен перевищувати 7 кг.

RYANAIR. За правилами ірландського лоукостера RyanAir, безкоштовно можна взяти на борт тільки один багаж 40x20x25 см і пакет duty-free. Одним з нововведень стало те, що пасажири, які придбали пріоритетну посадку (заходять в салон першими), зможуть взяти на борт дві одиниці ручної поклажі: велику, 55×40х20 см, і маленьку, 40x20x25 см.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Світ, економіка, суспільство
В тему