28 Січня 2019
Новини

Ремонт не вдався: дніпрянина придушила стіна, яку сам же і вибив у квартирі (фото, відео)

Ремонт не вдався: дніпрянина придушила стіна, яку сам же і вибив у квартирі (фото, відео)

У Дніпрі на чоловіка впала залізобетонна плита.

На мешканця міста Дніпро у власній квартирі впала бетонна стіна, яку він вибивав у себе в квартирі. Про «НП» із ремонтником-невдахою повідомили в регіональній ДСНС.

Стався інцидент у одному з багатоквартирних будинків на проспекті Петра Калнишевського в Індустріальному районі міста. Залізобетонна плита – частина міжкімнатної перегородки – упала на господаря, який затіяв капремонт, а звільняти його з-під гніту довелося надзвичайникам. На щастя, потерпілий проводив ремонтні роботи у квартирі не сам, а з товаришем, тож було кому зателефонувати у Службу порятунку. На місце терміново виїхали чергове відділення 28-ї ДПРЧ 8-го державного пожежно-рятувального загону, а також відділення аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Порятунок дніпрянина ускладнювало і те, що частина стіни, завалившись на власника житла, ще й перегородила вхідні двері.

«По прибуттю до місця події з’ясувалось, що всередині помешкання перебувало двоє чоловіків. Під час виконання ними ремонтних робіт у квартирі, частина міжкімнатної бетонної перегородки впала на одного з двох чоловіків та притисла йому ногу. При цьому вхідні двері до помешкання виявились заблокованими. Тож рятувальники за допомогою шанцевого інструмента відчинили вхідні двері квартири та, потрапивши всередину помешкання, звільнили чоловіка з-під уламку стіни», – інформує прес-служба ГУ ДСНС у області.

Далі ДСНСівці перенесли врятованого 32-річного чоловіка з квартири до карети швидкої і  медики транспортували його до травматології Дніпровської міської клінічної лікарні № 6.

Повідомляється, що до рятувальних робіт залучалися 9 співробітників та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки обласного надзвичайного відомства.

https://www.youtube.com/watch?v=WlNijyePhHQ

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Відео
В тему