26 Січня 2019
Новини

В Австралії на жінку напав півтораметровий пітон із унітазу (фото)

В Австралії на жінку напав півтораметровий пітон із  унітазу (фото)

В Австралії,  Брісбені, пітон довжиною 1,5метра заліз до унітазу, а коли побачив жінку, що зайшла до туалету, зненацька напав на неї.

59-річна мешканка Австралії Гелен Річардс отримала неглибокі колоті рани. Аби не пішло зараження крові та щоб унеможливити захворювання правця, рани одразу обробили антисептиком. За свідченням професійних ловців змій, пітони нерідко ховаються в туалетах, рятуючись від спеки.

Про це йдеться на сайті BBC.Україна.

Гелен Річардс розповіла, що «відчула різкий удар», коли сіла на унітаз.

«Я прямо підскочила, озирнулась і побачила, як щось схоже на черепаху з довгою шиєю, відповзає назад в унітаз», – сказала вона.

Щоб якось витягти величезного пітона, австралійцям довелося викликати професійного ловця змій Жасмін Зелені, яка зазначила, змії часто ховаються в туалетах, коли шукають воду в спекотну погоду.

В Австралії на жінку напав півтораметровий пітон
В Австралії на жінку напав півтораметровий пітон

«Найбільш зручний для змії вихід виявився закритий, тому коли Гелен сіла на унітаз, тварина злякалася», – відповіла ловець змій.

Килимові пітони дуже популярні уздовж східного узбережжя Австралії. Вони не є отруйніими, але після їхніх укусів рекомендують робити щеплення від правця.

Крім того, в Австралії вже два тижні стоїть сильна спека, температура повітря досягає 47 градусів за Цельсієм. Від спеки постраждало кілька видів диких тварин, надходили повідомлення про масову загибель коней, місцевих кажанів і риб.

Що робити, якщо вкусила змія? Медики радять одразу звертатися до лікаря, адже отрута змії викликає руйнування червоних тілець крові в організмі людини. На місці укусу одразу утворюється болючий набряк з множинними дрібними крововиливами — геморагіями.

  • Не панікуйте та менше рухайтеся.
  • Звільніть уражену ділянку.
  • Накладіть стерильну пов’язку з антисептиком на місце укусу
  • Пийте багато води.
  • При наявності аптечки випийте ліки проти алергії.
  • Прикладіть до місця укусу лід, попередньо обгорнутий в тканину.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Фото
В тему