25 Січня 2019
Новини

На Черкащині перевернулася вантажівка з боєприпасами

На Черкащині перевернулася вантажівка з боєприпасами

В придорожньому рові опинився вантажний «Урал» із боєприпасами. 

Автомобіль перевозив ящики з боєприпасами для бойової підготовки. Але самі боєприпаси перебували в незарядженому стані, повідомляє «Кореспондент».

Військова вантажівка «Урал» з боєприпасами потрапила в аварію неподалік села Княжичі Звенигородського району Черкаської області. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ на своїй сторінці в Facebook у п’ятницю, 25 січня.

«Під час руху військової колони вантажівка «Урал» з’їхав на спуску в кювет. За попередньою інформацією, дорожньо-транспортна пригода сталася через вклинювання в колону цивільного автомобіля, в результаті чого водій військової вантажівки на слизькій дорозі і на спуску вжив необхідних заходів, щоб уникнути зіткнення. Постраждалих немає», – сказано в повідомленні.

боєприпаси

Відзначається, що «Урал» перевозив ящики з боєприпасами для забезпечення бойової підготовки. Але самі боєприпаси перебували в незарядженому стані.

«Невідкладно вжити заходів для перевантаження боєприпасів на інші автомобілі для продовження руху колони за визначеним маршрутом», – додали в Генштабі.

На місці події працювали відповідні служби. Загроз для цивільного населення немає, запевнили військові.

Читайте також: Помста на забарилася: українські військові ліквідували 12 бойовиків (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, НП
В тему