25 Січня 2019
Новини

Головний чеченець пригрозив розправитися з нардепом Березою за образу Скабєєвої (фото, відео)

Головний чеченець пригрозив розправитися з нардепом Березою за образу Скабєєвої (фото, відео)

Український депутат штовхнув кремлівську пропагандистку Скабєєву, і тут за неї вступився Рамзан Кадиров.

Під час інтерв’ю віце-спікера Верховної Ради Ірини Геращенко член української делегації у ПАРЄ Борислав Береза ??штурхонув телеведучу із РФ Ольгу Скабєєву – за те, що вона перебивала Геращенко. Інцидент не залишився без уваги, і глава Чечні (республіка у складі РФ) Рамзан Кадиров уже встиг пригрозити українцеві Березі розправою. Про це пише ресурс «Фішки».

Ольга Скабєєва – російська журналістка і телеведуча пропагандистського ток-шоу «60 хвилин» на каналі «Росія».

Цього разу путінській сошці перепало від члена української делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи Борислава Берези. Він відштовхнув пропагандистку під час інтерв’ю віце-спікера українського парламенту Ірини Геращенко.

Ірині Геращенко говорила про громадян України, які стали політичними в’язнями Російської Федерації, коли її нахабно стала перебивати Скабєєва. Спершу терпець увірвався в одного із українських журналістів, який дав пропагандистці штурхана, далі її відіпхнув і відтіснив український парламентарій Береза.

Дізнавшись про цю шарпанину, за російську так звану журналістку заступився головний чеченець Рамзан Кадиров. Він пригрозив українському депутату на своїй сторінці «Вконтакте» покарати його «лунким ляпасом».

Читайте також:

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика
В тему