25 Січня 2019
Новини

Вибиті зуби і сокира у лобовому склі: деталі нападу озброєних бандюків на журналістів у Києві (фото, відео)

Вибиті зуби і сокира у лобовому склі: деталі нападу озброєних бандюків на журналістів у Києві (фото, відео)

У Мережі з’явилися подробиці резонансного нападу на журналістів-антикорупціонерів у столиці.

Стали відомі нові деталі нападу на знімальну групу передачі «Стоп корупції» у столиці, а також повідомили про стан здоров’я журналістів, постраждалих від дій озброєних гевалів, пише «Апостроф».

Про це повідомляє журналіст Роман Бочкала на своїй сторінці Facebook

«Сьогодні список Гандзюк міг поповнитися. Кілька годин тому на Видубичах було скоєно напад на знімальну групу «Стоп корупції». Журналісти, разом з двома правозахисниками, прибули на точку, де крадуть пісок. Там їх зустріли озброєні молоді люди, які забезпечували проїзд вантажівкам з награбованими надрами», – написав він.

Також Бочкала зазначив, що зловмисники порснули газом у лице журналістові, повалили на сніг і почали бити. За його словами, була стрілянина і загрози, що наступного разу вб’ють. Крім цього, бандити пошкодили і авто журналістів – порубали його сокирою, розбивши скло в дверях.

«Журналістові вибили зуб, в оператора гематома на потилиці, провали в пам’яті. Один з постраждалих активістів – ветеран полку «Азов», учасник бойових дій, має нагороди за участь в АТО. Зараз хлопці в лікарні. Зловмисники забрали сумку з документами і грошима одного з побитих і поїхали. Поліція оголосила план «Перехоплення» по місту Київ», – зазначив Бочкала.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, кримінал
В тему