25 Січня 2019
Новини

В Києві побили і пограбували журналістів-розслідувачів зі «Стоп корупції» (фото)

В Києві побили і пограбували журналістів-розслідувачів зі «Стоп корупції» (фото)

У cтолиці озброєна банда атакувала журналістів. 

Напередодні, 24 січня, банда невідомих зі зброєю напала на журналістів. Група бандитів на кількох автомобілях із іноземною реєстрацією пошкодили сокирою машину журналістів. Інцидент стався в Голосіївському районі Києва на вулиці Промисловій. Про це, посилаючись на столичну поліцію, пише видання «Апостроф».

Повідомляється, що злочинці застосували газові балончики, побили журналіста і відібрали сумку із речами і грошима. Потерпілого із тілесними ушкодженнями госпіталізували в лікарню.

На місці подій працювали слідчо-оперативна група, наряд патрульних і спецназівці.

автомобіль

Зі слів постраждалих, один з транспортних засобів, який після нападу виїхав у бік міста, пізніше повернувся на огороджену територію. Тому спецназівці зайшли туди і виявили семеро чоловіків, які назвалися охоронцями. Всіх їх доставлять до управління поліції для давання пояснень. Проводяться огляд місця події і всі необхідні слідчі дії. Зокрема, правоохоронці перевірять інформацію потерпілих про те, що під час нападу вони чули постріли.

За фактом події відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України. За вчинення такого правопорушення передбачено від семи до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Встановлюються всі обставини і учасники події.

сокирою побили

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, Фото
В тему