25 Січня 2019
Новини

Півмільйона гривень у кишеню: як українські чиновники наживаються на переселенцях

Півмільйона гривень у кишеню: як українські чиновники наживаються на переселенцях

У Донецькій області чиновники наживаються на переселенцях. 

Журналісти з'ясували, що чиновники придбали будинок за 2 мільйони гривень, який насправді коштував на півмільйона менше, - пише видання "Остров".

Як зазначається, глава Донецької ОВЦА Олександр Куць на своїй сторінці в Facebook написав про покупку 2-х поверхового будинку для переселенців, за який заплатили 2 млн бюджетних грошей. Однак, незабаром було виявлено оголошення про продаж цього будинку в інтернеті. Його ціна становила не 2, а 1,5 млн гривень.

 

«Здається, хтось поживився за рахунок багатодітної сім'ї і привласнив собі 500 тисяч грн. А це фактично ціна ще одного будинку або квартири, яку можна було купити для ще однієї сім'ї. Найсмішніше, що СММщики Куця прикріпили до посту губернатора фото, за яким легко можна зрозуміти, що це той же самий будинок, який продавали за 1,5 млн. Якби не цей знімок - ніхто б так і не виявив цієї афери... Пол ляма - це звичайно добре, але треба ж ще й постік на Фейсбук... У підсумку на цьому і попалися», - прокоментував інцидент журналіст Денис Казанський.

Читайте також:


 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал
В тему

Останні матеріали