23 Січня 2019
Новини

Лікарі проводжали померлу дівчинку, вишикувавшись у почесну варту (фото)

Лікарі проводжали померлу дівчинку, вишикувавшись у почесну варту (фото)

Медики одного з госпіталів Мексики вишикувалися в подобу почесної варти, проводжаючи в останню путь до прозекторської тіло крихітної пацієнтки. Після того, як у дитини, що вмирала від пневмонії, діагностували смерть мозку, батьки півторарічної дівчинки вирішили пожертвувати її органи для пересадки, щоб допомогти тим малюкам, яких ще можна врятувати.

Лікарі та медсестри госпіталю в мексиканському місті Монтеррей вишикувалися уздовж коридору, проводжаючи тіло дівчинки, у якої була діагностована смерть мозку, в операційну, де її органи будуть вилучені для пересадки, пише ресурс «Фишки».

лікарі

Алондра Торрес Аріас згоріла від пневмонії у віці 1 року 7 місяців. Батьки погодилися пожертвувати її органи іншим дітям, що потребують трансплантації. Медики госпіталю, де померла дівчинка, вирішили віддати їй останню шану і подяку.

На відео видно, як білі халати, проводжають дівчинку, при наближенні візка із тілом складають руки в молитовному жесті, немов прощаючись і дякуючи.

трансплації

Мама Алондри, Дженні Барраза, опублікувала в соцмережі лист-прощання зі своєю донечкою: «Можливо, вона полишила нас декількома днями раніше, але я розмовляла з нею і цілувала її до останньої хвилини». Дженні каже, що була вражена, коли побачила коридор, заповнений лікарями і медсестрами, які прощалися з її дитиною.

«Вони стояли уздовж всього коридору, мовчки, склавши молитовно руки , – каже Дженні Барраза. – Я ще ніколи не відчувала такої гордості. Потім ми пройшли в операційну, де я попрощалася з моєю маленькою».

пересадка

За словами Дженні, її втішає думка про те, що органи Алондри врятували життя ще трьох діток, а значить, її смерть не була марною.

дитина померла

Користувачі, які дізналися цю історію, були дуже зворушені. «Мати і вся родина дівчинки – неймовірно сильні люди, – пише один з них, немов висловлюючи загальну думку. – Хай благословить їх Господь! А Алондра, безсумнівно, стала ще одним ангелом на небесах». 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Фото
В тему