23 Січня 2019
Новини

У луцькому ЦНАПі за рік видали понад 25 тисяч закордонних паспортів

У луцькому ЦНАПі за рік видали понад 25 тисяч закордонних паспортів

Протягом 2018 року адміністраторами відділу оформлення біометричних документів та реєстрації актів цивільного стану департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» було надано 25 695 послуг щодо оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Про це під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради відзвітувала директор Центру надання адміністративних послуг Лариса Карп'як.

За її словами, працівниками ЦНАПу було надано 4 733 послуги з оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки. Майже таку ж кількість документів упродовж  року  було видано.

Посадовиця підкреслила, що основна маса звернень щодо оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон – термінове оформлення документів.

«Також, за 2018 рік вдалося забезпечити подання інформації про реєстрацію місця проживання та зміну паспорта громадянина України до Реєстру територіальної громади міста Луцька з метою наповнення реєстру актуальними відомостями. Постійно надаються послуги з оформлення біометричних документів позачергово громадянам, які скористалися послугою «Шлюб за добу», - зауважила Лариса Карп'як.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство
В тему