23 Січня 2019
Новини

Італійцеві в барі налили мийний засіб замість води – видалили шлунок

Італійцеві в барі налили мийний засіб замість води – видалили шлунок

Бармен замість води у склянку відвідувачу хлюпнув побутової хімії.

У барі в Кастриньяно-дель-Капо, в провінції Лечче, Італія, бармен випадково налив 28-річному чоловіку мийний засіб замість води. Жертва помилки – молодий італійський бізнесмен, якому видалили шлунок. Чоловік зараз у реанімації.

Працівник бару помилково налив рідину для посудомийної машини клієнтові, який попросив склянку води, а згодом позбувся шлунка. Про це пише видання «Коректно», посилаючись на італійську газету Quotidiano di Puglia.

Жертва помилки – 28-річний бізнесмен. Операція тривала п’ять годин у лікарні «Паніко ді Триказе». Чоловік зараз перебуває в реанімації. Клієнт пішов у бар, щоб запити ліки, попросивши склянку води.

Як написали у Quotidiano di Puglia, бармен лийнув у склянку мийний засіб, який також зберігається в пластиковій пляшці з-під мінеральної води.

Пийнувши рідину в склянці, чоловік практично відразу знепритомнів. Потім 28-річного чоловіка у кареті швидкої доставили в лікарню в Триказе, де лікарям довелося видалити йому шлунок. Постраждалий також отримав опіки стравоходу.

За результатами перших перевірок поліції, мийний засіб у пляшку з-під мінералки налив бармен, який працював попередньо, а бармен, який заступив на зміну, про це не знав.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, кримінал
В тему