23 Січня 2019
Новини

Повідомили, скільки лучан отримали житлові субсидії цього року

Повідомили, скільки лучан отримали житлові субсидії цього року

За минулий рік тричі змінювалося законодавство у частині надання українцям житлових субсидій.

Про це розповіла перший заступник директора департаменту соціальної політики Луцької міської ради Тетяна Корецька під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

За її словами, у місті немає проблем подачі документів громадянами для отримання житлових субсидій. Проте у філіях департаменту соціальної політики є скупчення людей, котрі хочуть отримати роз’яснення.  Чималій кількості лучан не призначили субсидії на загальних підставах, тому вони приходять до філій за роз’ясненням причин такої ситуації.

Тетяна Корецька зазначила, що такі питання вирішують на спеціальних комісіях.  Найчастіше люди звертаються із питанням, що у помешканні зареєстрована одна кількість людей, а фактично проживає менша кількість і лучани просять знати нарахування з не проживаючих осіб.

Посадовець підкреслила, що минулого року субсидії отримували 47 тисяч лучан. Цього року житлові субсидії нараховані 19 тисячам лучанам. 

«Решта 30 тисяч ходять і добиваються правди. До мене на прийоми приходять», - зазначив виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт.

Тетяна Корецька наголосила, що проблем із прийомом громадян немає.

«Талонної системи немає. Приймаємо усіх», - резюмувала заступниця директора.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство
В тему

Останні матеріали