23 Січня 2019
Новини

Виконком Луцької міськради не встановив режим роботи шістьом закладам харчування та торгівлі

Виконком Луцької міськради не встановив режим роботи шістьом закладам харчування та торгівлі

Члени виконавчого комітету  зняли з розгляду шість питань, котрі стосувалося встановлення режиму роботи закладів харчування.

За словами виконувача повноважень Луцького міського голови Григорія Пустовіта на розгляд виконавчого комітету сьогодні виноситься низка питань про встановлення режиму роботи декількох кафе та ресторанів, однак він запропонував виключити ці питання із сьогоднішнього розгляду та направити на доопрацювання.

Секретар міськради пояснив, що мова йде про: ресторан «Старий Тбілісі»на вул. Ковельській, 1; торговий павільйон «АРАЗ» на зупинці громадського транспорту на вул. Конякіна, 37б; магазин «ВОПАК № 1407» на Київському майдані, 11;  гуртівню «ПАККО № 1805» на вул. Клима Савура, 21а, кав’ярню «AROMA KAVA» на вул. Лесі Українки, 55; кафе «Грегорі» на вул. Ветеранів, 11б.

Григорій Пустовіт зауважив, що у деяких із цих закладів не зареєстровано жодного працівника, у інших працює максимум дві людини. Відповідно, до казни міста не сплачуються податки.

«Так не має бути. Ми встановлюємо режим закладу, де працює 1-2 людини. А у деяких взагалі робітників немає. Хай власники цих закладів прийдуть на наступне засідання виконкому і пояснять нам, можливо вони і можуть працювати без працівників, можливо в них якась автоматична лінія на лагоджена», - наголосив Пустовіт.

Члени виконкому проголосували за зняття цих питань з розгляду.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Світ
В тему