22 Січня 2019
Новини

У Луцьку знову смердить

У Луцьку знову смердить

У Луцьку знову смердить нечистотами. 

Про це йшлося у вівторок, 22 січня, на оперативній нараді Луцької міської ради, - пише «Волинь 24».

Зокрема, в період з 1 до 20 січня в групу оперативного реагування надійшло шість повідомлень від лучан, які стверджують, що в місті поширюється неприємний запах нечистот. 

Про скарги лучан проінформували працівників відділу екології.

Нагадаємо, начальник відділу екології Луцької міської ради Анатолій Гламазда вважає, що  неприємний запах у багатьох районах міста виникає через вентиляцію міської каналізації.

Натомість, перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад запевняв, що сморід може виникати за межами Луцька – у селі Гірка Полонка, чия каналізаційно-насосна станція не справляється з потужностями. Мовляв, у місті начебто немає причин для неприємних запахів.

Нагадаємо, що проблема смороду у Луцьку не нова. Особливо гостро вона звучала у минулому 2018 році. Лучани навіть пікетували органи місцевої влади, щоб пришвидшити їхні дії на причини поширення неприємного запаху. Місцевим депутатам пропонували відчути цей сморід на собі. Саме тому депутати Луцької міської ради вирішили звернутися в ряд українських міністерств, щоб вони допомогли вирішити ряд екологічних проблем громади.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство
В тему