21 Січня 2019
Новини

Забили до смерті: у Запорізькій області затримали вбивць «товариша по чарці»

Забили до смерті: у Запорізькій області затримали вбивць «товариша по чарці»

У Запорізькій області затримали двох чоловіків, яких підозрюють у смерті односельчанина.

Про це повідомили в прес-службі обласної прокуратури.

За даними слідства, під час застілля трьох жителів села Воскресенка Пологівського району двоє з них на ґрунті неприязних відносин побили третього. Потерпілий від численних тілесних ушкоджень помер на місці.

В даний час затриманим повідомили про підозру у вчиненні злочину. Одному з підозрюваних обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, другого відправили під домашній арешт. Триває досудове розслідування.

Це не перший випадок у Запорізькій області, коли товариші по чарці вкорочують одне одному віку. Так влітку минулого року під час розпиття алкоголю між двома жителями Запорізької області виник конфлікт, в результаті якого один з них помер. Як встановила експертиза, чоловік загинув від тілесних ушкоджень. 

Натомість на Волині частішають випадки побиття подружжя з летальними наслідками. Так, 17 січня 2019 року у селі Квітневе Рожищенського району нетверезий чоловік до смерті побив дружину.

У 2018 році селище Любитів, що у Ковельському районі Волинської області, сколихнула звістку про несподівану загибель місцевого жителя. Жителька села побила свого 44-річного чоловіка совком. Під час метушні жінка відібрала у свого чоловіка металевий совок і кілька разів ударила його по голові. Також вона завдала предметом ще кілька ударів в інші частини тіла. Побитий чоловік пішов у кімнату і ліг, а вже вранці жінка помітила, що її чоловік не подає ознак життя і викликала «швидку допомогу». Медики констактували смерть. 



 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему