21 Січня 2019
Новини

Побив та згвалтував у лісі, а потім кинув помирати

Побив та згвалтував у лісі, а потім кинув помирати

На Львівщині, у Жидачівському районі, 38-річний місцевий мешканець  побив та зґвалтував свою односельчанку. За інформацією відділу комунікації поліції у Львівській області, поліцейські затримали чоловіка, причетного до зґвалтування.

Про це пише Львівський портал.

Так,  в Жидачівське відділення поліції звернулася 33-річна мешканка району, яка повідомила, що в лісосмузі поблизу одного з сіл району її побив та зґвалтував односелець.

Як попередньо встановили поліцейські, вранці, коли жінка йшла на роботу, її запропонував підвести 38-річний місцевий мешканець. Дорогою, замкнувши двері автомобіля, він звернув у лісосмугу, де її побив та зґвалтував.

Після цього, залишивши потерпілу, зловмисник поїхав з місця події та почав переховуватися. Від отриманих травм жінка могла померти. Проте чоловік на це не зважав.

Оперативники Головного управління поліції Львівщини та Жидачівського відділення поліції встановили місцезнаходження зловмисника та затримали його сьогодні вночі у порядку ст.208 КПК України в місті Ходорів. Невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу.

Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч.1 ст.152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до п’яти років позбавлення волі.

Проводиться досудове розслідування, призначено експертизи.

Читайте також:


 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему