18 Січня 2019
Новини

У Луцьку відкрилась студія декору та квітів «With Love»

У Луцьку відкрилась студія декору та квітів «With Love»

17 січня у Луцьку відбулось відкриття студії декору та квітів «With Love».  Це один із небагатьох закладів Луцька, де можна придбати сувеніри, подарунки, квіткові композиції на будь-який смак та гаманець.

Як запевняє власниця студії Ірина, тут кожен зможе втілити свої забаганки та мрії, адже концепція студії – експрес підготовка до свята, від днів народжень до весіль.

Студія декору у Луцьку

«До цього я йшла поступово, починаючи зі створення фотозон. Мені надзвичайно сподобалась моя робота і я вирішила розвиватися вперед. Я завжди прагнула досягнути високого рівня, аби людям було комфортніше та у них не виникало думки, що оформлення свята, це вартісна послуга», - зізнається Ірина.

Офіційне відкриття студії відбувалось у відкритому  форматі, тому свято відвідали не лише родичі та друзі працівників закладу, а й потенційні клієнти.

Присутніх на святі приємно вразили сюрпризи для кожного. Так, жінки могли скористатися послугами візажиста і стиліста. Чоловік мали можливість оцінити квіткові композиції.

Студія декору у Луцьку

Студія «With Love»  співпрацює з кондитерами та пропонує широкий спектр оформлення кенді бару. Бельгійський шоколад ручної роботи є фаворитом у замовленнях, його можна придбати безпосередньо на студії.

Студія працює за адресою:

м. Луцьк, вул. Стрілецька, 25

Чекають на відвідувачів з з 8:00 – 20:00.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему