18 Січня 2019
Новини

Коли ти «коштуєш» 100 мільярдів «баксів»: Білла Гейтса підловили в черзі по гамбургер

Коли ти «коштуєш» 100 мільярдів «баксів»: Білла Гейтса підловили в черзі по гамбургер

Одного із найбагатших людей світу сфотографували в черзі у звичайному фаст-фуді.

У Facebook з’явилася фотографія американського мільярдера Білла Гейтса, зроблена в неділю, 13 січня. Один із засновників корпорації Microsoft стоїть на вулиці в черзі по фастфуд у Сіетлі, штат Вашингтон. Ні тобі охоронців, ні асистентів. Людина, чиї статки оцінюють у 90 мільярдів доларів, терпляче чекає, коли зможе зробити замовлення, пишуть «Факти».

Знімок розмістив на своїй сторінці Майк Гейлос, колишній працівник Microsoft. Він повідомив, що це черга в заклад швидкого харчування Dick’s, розміщений на 45-й вулиці в північно-східній частині Сіетла. Гейтс стояв у черзі до віконця Drive-In.

Гейлос залишив під фотографією такий коментар: «Коли ти «коштуєш» близько 100 мільярдів доларів, керуєш найбільшою благодійною організацією в історії і стаєш у чергу по бургера, смажену картоплю і кока-колу в Dick’s, як усі ми... ОСЬ як поводяться справжні багатії, а не позери з Білого дому зі своїми золотими унітазами в туалеті».

Інші користувачі Facebook, побачивши пост Гейлоса, відразу згадали, що мільярдер, який є другим у списку найбагатших людей у світі, частенько бував зі своєю дружиною Меліндою в звичайнісінькому кінотеатрі Harvard Exit у Сіетлі. У 2015 році кінотеатр закрився.

А ще один користувач соцмережі розповів, як у 2011 році Гейтс зустрічався зі студентами університету штату Вашингтон. Він пригостив усіх гамбургерами, купленими якраз у Dick’s. При цьому підкреслив: «Я можу зрозуміти бажання володіти мільйонами доларів. У цьому є певна свобода, велика свобода. Але настає момент, коли у тебе грошей стає так багато, що ти навіть не можеш собі уявити. І що тоді? А тоді, повинен вам сказати, приходить розуміння того, що гамбургер залишається гамбургером. Він не змінюється. Спробуйте. Я купив їх у Dick’s, тому що там ще не підняли на них ціни».

Білл Гейтс

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему