17 Січня 2019
Новини

Якими «фішками» Порошенко буде задобрювати виборця?

Якими «фішками» Порошенко буде задобрювати виборця?

Президент Петро Порошенко 2 лютого заявить про висунення на другий термін та озвучить свої основні «фішки» .

«Президент оголосить про висунення на другий термін 2 лютого. Буде великий форум із висунення єдиного кандидата від демократичних сил. Там і заявить», - цитує джерело в керівництві фракції «Блоку Петра Порошенка» LB.ua

Співрозмовник нагадав, що, згідно чинного законодавства, кандидати в президенти можуть подавати документи для реєстрації до ЦВК до 3 лютого включно.

«Як відомо, Юлія Тимошенко заявить про участь у виборах у День Соборності, 22 січня. Порошенко ж це зробить на початку лютого», - сказав нардеп.

Також, з його слів, «фішкою» Порошенка на виборах, окрім томосу і монетизації субсидій, стане «підвищення пенсій на 17-20% з березня поточного року».

«Щоправда, грошей на це в скарбниці немає. Очікувалося, що ці кошти будуть отримані від розмитнення євроблях. Але вже зараз видно, що реальні надходження на порядок менші, ніж ми прогнозували, затверджуючи бюджет-2019.

Ситуація ускладнюється ще й тим, що МВФ виступає категорично проти збільшення дефіциту Пенсійного фонду. Тому зараз шукаємо гроші, думаємо: де їх узяти, щоб пенсії були підвищені», - зауважив співрозмовник.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика
В тему

Останні матеріали