17 Січня 2019
Новини

Представники міської влади взяли участь у соціальному проекті «Різдвяні зустрічі»

Представники міської влади взяли участь у соціальному проекті «Різдвяні зустрічі»

В рамках соціального проекту «Різдвяні зустрічі», організованого управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, у КРЦ «Адреналін-Сіті» відбулася зустріч радника міського голови Ігоря Поліщука із вихованцями прийомних сімей та дитячого будинку сімейного типу.

Такі зустрічі вже стали доброю традицією, коли керівництво міста у неформальній атмосфері проводить час із дітьми, які потребують особливої уваги та підтримки, зазначають у прес-службі Луцької міської ради. Минулого року для них була організована цікава та пізнавальна зустріч із відомими лучанами, які досягли успіхів у різних сферах, екскурсія у Луцький зоопарк.

міська рада

будинки сімейного типу

Напередодні для понад десятка дітей та їхніх батьків було організовано активний відпочинок, зокрема турнір із боулінгу. З ними у турнірі змагалися й радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан.  Також діти взяли участь у майстер-класі із виготовлення рамок для фотографій, куди помістили гарні фото своїх родин.

діти Луцьк

Адреналін-Сіті

«Діти, які виховуються у прийомних родинах та будинках сімейного типу, потребують особливої уваги з боку міської влади. Вже не вперше ми проводимо подібні зустрічі, розважальні та пізнавальні заходи, які щоразу відбуваються у теплій та дружній атмосфері. Під час цих зустрічей діти можуть не лише поспілкуватися із представниками міської ради, а й знайти нових друзів та співрозмовників. Обов’язок міської влади – підтримувати та допомагати тим, хто цього потребує», – зазначив радник міського голови Ігор Поліщук.

зустріч із дітьми

допомога дітям

боулінг Луцьк

На знак вдячності за турботу та підтримку Ліна Галан вручила Ігорю Поліщуку особливий подарунок – фотоколаж, виготовлений дітками власноруч.

Після гри у боулінг, нагородження переможців та вручення солодких подарунків і рюкзаків зустріч продовжилася частуванням та дружнім спілкуванням.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему