17 Січня 2019
Новини

На «Волиньприродресурс» нагрянули з обшуками. В облраді заявляють, що їх «пресує» Порошенко

На «Волиньприродресурс» нагрянули з обшуками. В облраді заявляють, що їх «пресує» Порошенко

Глава виконкому обласної ради Дмитро Дубняк заявляє, що президент Петро Порошенко «дав команду залякати Волинську облраду та волинян».

У Волинській обласній раді незабаром очікують «кіно», яке їм влаштують силові і наглядові відомства за безпосередньою вказівкою президента Петра Порошенка. Так, правоохоронці з обшуками уже нагрянули на комунальне підприємство «Волиньприродресурс», і такі «перетрушування» у виконанні співробітників СБУ із Києва – через кілька діб після офіційного візиту глави держави в регіон.

Відкриту заяву про тиск із боку керівництва держави зробив керуючий справами виконавчого апарату Волинської обласної ради Дмитро Дубняк. Її текст опубліковано на офіційному сайті представницького органу.

«Ми не боїмося тебе, о «ПОП»! (Очевидно, що під цією вільною абревіатурою Дубняк має на увазі «Петро Олексійович Порошенко». – Ред.)

Після невдалого «ТОМОС-туру» у Волинську область, після розуміння про те, як насправді ставляться волиняни до провальної політики і пустопорожніх обіцянок Президента, після жорсткої позиції облради у відстоюванні бюджету області для волинян, а не для розкрадання варягами в генеральських погонах з Києва, Порошенко дав команду силовикам залякати Волинську обласну раду і волинян, провести обшуки та відкрити кримінальні впровадження по комунальних підприємствах!
Чекаємо найближчим часом «кіно» від Порошенка!» – йдеться у заяві Дмитра Дубняка.

Основне фото – видання «Волинські Новини»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему

Останні матеріали