16 Січня 2019
Новини

Youtube заборонив відео з небезпечними флешмобами

Youtube заборонив відео з небезпечними флешмобами

Відеохостинг  YouTube оновив правила щодо небезпечного контенту. Про це йдеться у правилах користування платформою на сайті YouTube.

Заборонено публікації відео із челенджами, на яких люди підпалюють себе або їздять на машинах із зав’язаними очима.

У повідомленні наголошується також, що YouTube особливо серйозно ставиться до подібних відео, які можуть вплинути на дитячу аудиторію або шокувати дітей. Крім того, на відеохостингу не можна публікувати відео з закликами придбати товари, обіг яких заборонено чи обмежено законодавством, або посилання на сайти, де це можна зробити.

Правила YouTube були оновлені після того, як в мережі стали популярні відео, пов'язані з флешмобом по фільму "Пташиний короб". У ньому люди намагалися наслідувати головним героям фільму з Сандрою Буллок, які повинні були виконувати всі дії з зав'язаними очима. Деякі учасники флешмобу намагалися провести цілий день подібним чином і навіть водили машину із зав'язаними очима.

Раніше на YouTube були популярні також інші небезпечні челленджи. В рамках одного з них люди прокушували капсули чистячих засобів, а в рамках іншого підпалювали себе на короткий час за допомогою горючих речовин.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему