16 Січня 2019
Новини

Політтехнолог-«зек» із Києва перетворив домашній арешт на шоу і насмішив навіть копів (фото)

Політтехнолог-«зек» із Києва перетворив домашній арешт на шоу і насмішив навіть копів (фото)

30 листопада минулого року Печерський районний суд Києва засудив до домашнього арешту політтехнолога Володимира Петрова, підозрюваного в організації нашумілого секс-скандалу, фігурантами якого були поліцейський посадовець і студентка. Петров у чотирьох стінах не став нудьгувати і перетворив своє покарання у показ мод, за яким стежать тисячі користувачів «Твіттеру». Пише видання Life

Петрова звинувачують в організації секс-скандалу проти заступника начальника відділу департаменту захисту економіки Національної поліції Олександра Варченка. За вироком суду Володимир має перебувати під домашнім арештом до 28 січня. А з огляду на те, що зайвих браслетів у Києві не знайшлося, поліцейські щодня приїжджають до «в’язня», щоб його сфотографувати.

домашній арешт

«За час домашнього арешту я міг би підтягнути англійську, написати книгу оповідань, накачати прес або груди, зробити ремонт. Але мені подобається сидіти в кріслі і страждати, думаючи про несправедливість», – написав із цього приводу скандальний політтехнолог у соцмережі.

під арештом

До кінця грудня арештант остаточно знудився і вирішив перетворити те, що відбувається, в шоу. Кожен день він зустрічає копів у нових і часом вельми забавних нарядах.

«Сиджу під домашнім арештом, двічі в день приїжджають фотографувати «мусори», типу контроль. Вирішив розважатися різними луками», – як бачимо, Петров, наче справжній «зек», «величає» правоохоронців слівцем із «блатної фені».

політтехнолог

За весь час експерименту чоловік примудрився жодного разу не повторитися. Різноманітність гардеробу Володимира вражає не тільки фоловерів у «Твіттері», але і його самого.

«Поки що жодного повтору жодної речі, але є підозра, що через тиждень доведеться почати міксувати шмаття. А може, ні», – зазначає він.

секс-скандал

На сьогодні за влаштованим політтехнологом шоу спостерігає 7,5 тисячі підписників.

Читайте також: Несподівано: секс-скандал, у який втягли поліцейського «чина» і студентку, «заварив» блогер з Волині

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Фото
В тему