16 Січня 2019
Новини

10 тисяч доларів за ніч: в Україні затримали «VIP-сутенера»

10 тисяч доларів за ніч: в Україні затримали «VIP-сутенера»
Поліція Києва затримала підозрюваного у сутенерстві, який через соціальні мережі організовував секс-послуги для VIP-клієнтів та іноземців.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Жінки надавали сексуальні послуги VIP-клієнтам та іноземцям за грошову винагороду від $500 до 10 тис на території України та за її межами. Майже 30% від заробітку жінки віддавали організатору "бізнесу". 

Сутенер відбирав для "роботи" жінок виключно модельної та привабливої зовнішності. Через мобільні месенджери він адміністрував закриті групи у мобільних додатках. Учасниками цих груп були елітні повії та сутенери. У групах розміщувалися пропозиції про надання сексуальних послуг чоловікам за грошову винагороду.

Під час санкціонованих судом обшуків за місцем проживання зловмисника та в місцях надання сексуальних послуг поліцейські вилучили речові докази: автотранспорт, грошові кошти, мобільні телефони, банківські картки, комп’ютерну техніку та чорнові записи. 

Підозрюваного затримано за ст. 191 (Дії уповноважених службових осіб після затримання на підставі ухвали слідчого судді, суду про дозвіл на затримання) КПКУ. Наразі вирішується питання про обрання сутенеру запобіжного заходу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна, київ
В тему