15 Січня 2019
Новини

Росіянка штрикнула чоловіка ножем 35 разів, бо розкритикував її куховарство (фото)

Росіянка штрикнула чоловіка ножем 35 разів, бо розкритикував її куховарство (фото)

У селі Пушаніно Пензенської області 31-річна Євгенія Давидкіна вбила чоловіка за неулесливий відгук про її куховарство. Увечері напередодні події 43-річний В’ячеслав Давидкін вичитував дружині за надто прісну страву, приготовану до приходу гостей. За словами жінки, він заявив, що «якби вона його любила, то не шкодувала би солі».

Вночі ображена Євгенія 35 разів ударила благовірного його власним ножем. Пише ресурс видання «Дейлі Мейл».

Сварка між подружжям почалася ще вдень, коли В’ячеслав назвав страву, приготовану дружиною до приходу гостей, прісною. Він заявив, що, якби дружина його любила, то додала б нормальна кількість солі в їжу. Сварка продовжилася після застілля, коли гості пішли спати. Розпалений конфліктом і випивкою господар у процесі конфлікту вдарив дружину. Мабуть, у тій теж грав алкоголь – жінка дочекалася, поки чоловік засне, і 35 разів ударила його ножем. Після цього розбудила одного із гостей і попросила його викликати «швидку». Прибулі медики змогли лише констатувати смерть чоловіка.

Зараз 31-річна Євгенія Давидкіна перебуває під домашнім арештом.

«У ході допиту обвинувачена заявила, що причиною сварки між подружжям стало недосолена страва, яку вона подала на стіл, – підтвердив представник Слідчого комітету. – Давидкін дорікнув жінці, що несмачна їжа – доказ того, що дружина його не любить, і якби вона його любила, то солила би їжу, як слід. Після того, як гості лягли спати, сварка продовжилася. Чоловік образив дружину і вдарив. Після цього дружина, розсердившись, взяла ніж і вдарила його 35 разів».

Втім, пізніше з’ясувалося, що Євгенія Давидкіна спробувала ввести в оману слідчих, приховавши той факт, що била чоловіка ножем не в гарячці сварки, а дочекавшись, поки він засне.

В ході допиту Давидкіна розповіла, що це був не перший її конфлікт із чоловіком. При цьому, за її словами, останній завжди виступав ініціатором сварок.

Місцеві жителі критикують рішення слідчих залишити вбивцю під домашнім арештом, щоб вона доглядала за дитиною.

Для загиблого В’ячеслава Давидкіна це був уже другий шлюб. Від першого шлюбу в нього залишилася 19-річна дочка.

Слідство не повідомляє, яка саме страва, приготована до приходу гостей, стала причиною кривавого конфлікту.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Фото
В тему