15 Січня 2019
Новини

Лабораторний крокодил під час годування зжер науковицю (фото)

Лабораторний крокодил під час годування зжер науковицю (фото)

44-річна Дізі Туво, наукова співробітниця дослідницької лабораторії в індонезійському місті Томохон, що в провінції Північний Сулавесі, була з’їдена живцем лабораторним крокодилом на кличку Мері.

П’ятиметрова рептилія несподівано вистрибнула з води і схопила жінку, яка, нахилившись над басейном, годувала тварину м’ясом. Коли на місце події прийшли колеги Туво, останки вченої все ще лишалися в пащеці крокодила. Пише ресурс «Фішки».

загибла науковець

Співробітники лабораторії CV Yosiki зробили страшну знахідку, коли не виявили на місці Дізі Туво. Підійшовши до штучного водоймища, де жив крокодил, вони побачили у воді предмет дивної форми. Це і були останки науковиці, які крокодил утримував у пащі.

крокодил-людоїд

За свідченнями очевидців, рептилія в момент нападу не була голодна: вона щодня отримувала повний раціон, що складався з курятини, тунця і м’яса. У минулому ця самка нападала на інших крокодилів, але ніхто і подумати не міг, що вона атакує людину. 

рептилія

Рятувальникам довелося неабияк помудрувати, щоб витягнути з води тіло загиблої: щоразу, коли вони намагалися виловити людські рештки саком, рептилія запекло атакувала знаряддя.

Індонезія

В підсумку звіра виловили, міцно пов’язали і відправили в медичну лабораторію, де фахівці повинні вивчити вміст його шлунка і підтвердити, що він дійсно з’їв людину.

напад крокодила

крокодил зжер

Читайте також: 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Фото
В тему