15 Січня 2019
Новини

В Польщі українець протаранив молоковоз (фото)

В Польщі українець протаранив молоковоз (фото)

Дорожній інцидент із участю громадянина України стався в елі Подоле-Ґурова. Потерпілого українця госпіталізували с місця ДТП.

Дорожньо-транспортна подія в Подолі-Ґуровій сталася минулої суботи. Зараз з’явилися деталі аварії, в яку потрапив наш співгромадянин. Пише польське видання Sadeczanin.

Цистерною кермував працівник місцевого молочно-промислового кооперативу. З протилежного напрямку рухався автомобіль марки Volkswagen, яким їхали поляк та українець. Керував легковиком громадянин України. Імовірно, водій легкової машини не врахував дорожніх умов – на трасі було слизько – і на дузі, під час маневру повороту, транспортний засіб заковзав на дорожньому полотні, і водій втратив керування. Водій молоковоза МAN, бачачи ситуацію, з'їхав наузбіччя, але уникнути зіткнення не вдалося. Легковик протаранив цистерну.

аварія в Польщі

Пасажир «німця» та шофер автоцистерни не постраждали, тоді як кермувальника Volkswagen з місця подій шпиталізували із пошкодженнями. Коли поліцейські завершили слідчі дії на місці ДТП, потовчені авто були забрані звідти дорожньою допомогою. 

ДТП у Польщі

Читайте також: 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Фото
В тему