12 Січня 2019
Новини

У Канаді двоповерховий автобус в'їхав у зупинку: є загиблі

У Канаді двоповерховий автобус в'їхав у зупинку: є загиблі

У Канаді, її столиці Оттаві, у час пік двоповерховий автобус врізався у зупинку, на якій був натовп. В результаті аварії загинуло троє місцевих жителів, кілька десятків людей зазнали поранень різного ступеня важкості.

Про це повідомляють новини24.

«На транспортному вузлі Вестборо автобус врізався у зупинку. 23 людини отримали різні травми – їх госпіталізовано. Ми також можемо підтвердити, що, на жаль, 3 людини загинули – два в автобусі і один на зупинці», – сповістив мер Оттави Джим Вотсон. 

За його словами, влада столиці Канади надасть всю необхідну допомогу родинам загиблих і потерпілих.

Як повідомили у центральній лікарні міста, до них у критичному стані було доправлено 9 осіб. Натомість керівник парамедичних служб Майлс Кессід переконує, що загалом медики госпіталізували 25 осіб: 14 з них перебувають у у критичному стані та 11 – у важкому.

Очільник поліції Оттави Шарль Бордело, зі свого боку, зазначив, що водійку автобуса заарештовано, і наразі її допитують правоохоронці.

«За фактом зіткнення триває слідство. Офіцери поліції перевіряють записи з камер спостереження, а також відеоматеріали, які зняли свідки події», – сказав він.

Так, на місці інциденту перебувають до 30 карет швидкої допомоги, поліцейські та рятувальники. Водночас у районі аварії частково перекрито рух автотранспорту.

Читайте також:

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему