11 Січня 2019
Новини

Павло Дуров закриває Telegram Messenger LLP

Павло Дуров закриває Telegram Messenger LLP

Мережею поширюється новина про те, що Павло Дуров закриває Telegram.

Втім, доля самого месенджера поки залишається невизначеною, - передає iGate.

Закривається компанія Telegram Messenger LLP, власником якої є Дуров.

Згідно з даними офіційного ресурсу юридичних осіб Великобританії, документи про ліквідацію підприємства підписали ще 18 грудня, але широкій публіці про це стало відомо лише зараз. У своїй заяві Дуров просить припинити реєстрацію Telegram Messenger LLP і виключити компанію з реєстру юридичних осіб Великобританії.

Експерти схиляються до думки, що Telegram Messenger LLP закривається виключно в рамках реструктуризації бізнесу Павла Дурова. А значить, її ліквідація не вплине ні на сам бізнес, ні на користувачів месенджера.

Telegram Messenger LLP заснували в лютому 2014-го 2 іншими компаніями, Telegraph Inc. і Dogged Labs Ltd. Обидві материнські компанії володіють рівними частками бізнесу й обидві продовжують функціонувати. Самому Павлу Дурову належить частка в розмірі понад 75% бізнесу, що, по суті, робить його єдиним і повноправним власником. І яких-небудь причин позбавлятися від месенджера у нього немає. Навпаки, усі останні роки Дуров активно підтримує проект і вкладається в нього. Зазначимо, наразі у Telegram зареєстровано понад 200 млн користувачів з усього світу. Месенджер залишається одним із найбільш надійних і безпечних.

Читайте також:


 

 



 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему