11 Січня 2019
Новини

Моурінью хоче повернутися в Реал, а Барселона отримала поразку в Кубку Іспанії

Моурінью хоче повернутися в Реал, а Барселона отримала поразку в Кубку Іспанії

Захисника футбольної збірної України Миколу Морозюка орендував  турецький Різеспор. Це буде гра на виживання Миколи – заявив агент хавбека щодо завдань, які очікують на гравця в Туреччині. А ось Жозе Моурінью заявив, що хоче повернутися до Реалу.

Ці та інші футбольні новини за 10 січня пропонує футбол24.

Натомість Євген Селезньов офіційно перейшов до Малаги, яка грає в іспанській Сегунді. Українець підписав контракт з «анчоусами» на 2,5 роки. Агент Іван Піроженко пояснив, за якої умови Селезньов відпрацює угоду до кінця.

Українці за кордоном

Іван Зотько перейшов у іспанську Льєйду – одного з лідерів Сегунди B. Тим часом Артем Мілевський покинув Кішварду й може повернутися до брестського Динамо.

Джанлука Ді Марціо запевнив, що Руслан Маліновський погодився перейти в Рому. Проте, бельгійський Генк заперечив можливість трансферу українця взимку.

Олександр Зінченко прокоментував дебютний гол за Манчестер Сіті. Натомість англійські ЗМІ виставили хавбеку чудові оцінки за гру проти Бертона.

Інші топ-події

У Кубку Іспанії Барселона програла Леванте в першому матчі 1/8 фіналу – відео голів і огляд поєдинку на Сьюдад де Валенсія.

Мауро Ікарді вимагає у Інтера 9 млн євро в рік за підписання нового контракту. Зате УЄФА хоче зробити фінансовий фейр-плей більш жорстким.

Жозе Моурінью домовився з Манчестер Юнайтед стосовно компенсації за передчасну відставку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:


 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: спорт, Україна, Світ
В тему