10 Січня 2019
Новини

У Луцьку затримали торговця зброєю (ФОТО)

У Луцьку затримали торговця зброєю (ФОТО)

Учора в Луцьку співробітники поліції Волині у співпраці із Управлінням Служби безпеки України затримали зловмисника, який переробляв і продавав вогнепальну зброю на території України.

Правопорушника затримали під час чергового пересилання ним зброї в іншу область, - повідомила прес-служба поліції у Волинській області.

Правопорушник переробляв стартові пістолети та пристрої травматичної дії на бойову зброю, після чого збував її через Інтернет. Відправляв продану зброю покупцям через поштових операторів.

Упіймали торговця зброєю у Дуцьку

Зловмисника затримали під час проведення правоохоронцями контрольної закупки в правопорушника пістолета «Макарова». В затримані зловмисника брали участь співробітники спецпідрозділу «КОРД».

Під час проведення обшуку за місцем проживання затриманого правоохоронці вилучили понад 300 різноманітних набоїв, заготовки для виготовлення пістолетів, їх окремі частини, а також токарний станок.

Упіймали торговця зброєю у Луцьеку

Правопорушника затримали в прядку статті 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263, ч. 2 ст. 263-1  Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, а також незаконне виготовлення й переробку вогнепальної зброї.

Йому загрожує, зокрема, до десяти років позбавлення волі.

Упіймали торговця зброєю у Луцьку

До слова, у минулому чоловіка вже притягували до кримінальної відповідальності, зокрема, за скоєння розбою, а також незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами. Після повідомлення про підозру слідчі будуть клопотати щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що сьогодні на Львівщині у священника знайшли арсенал зброї.

Упіймали торговця зброєю у Луцьку

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна, Волинь, Фото
В тему