10 Січня 2019
Новини

У Луцьку юні актори показали виставу «Чарівник в країні Оз» (ФОТО)

У Луцьку юні актори показали виставу «Чарівник в країні Оз» (ФОТО)

У Палаці культури міста Луцька вихованці творчої студії Наталії Журавльової показали виставу «Чарівник в країні Оз».  Глядачами дійства стали діти із сімей, які потребують особливої соціальної підтримки.

За словами керівника творчої студії Наталії Журавльової вистава була створена її юними вихованцями за підтримки Луцької міської ради.

Привітати діток прийшов радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

«Ми раді, що можемо поділитися із дітьми частинкою добра, частинкою тепла, розважити їх чудовою виставою та провести час разом», - звернувся він до присутніх у залі.

Посадовець передав  дітям вітання зі святами від депутатів міської ради та побажав, щоб Господь оберігав Україну, щоб подарував довгоочікуваний мир, щоб благословив наше місто на розвиток та процвітання.

«Нехай Господь всім нам подарує міцне здоров'я, благополуччя, злагоду, щасливе життя, добробут, позитив, гарне відношення один до одного, тому що це дуже важливо любити, поважати тих, з ким ти разом живеш, працюєш в одному місті», - зазначив Ігор Поліщук.

Після вистави діти отримали солодкі подарунки від Луцької міської ради. А також від організації «Дитяча місія. Україна» малечі вручили сюрпризи від дітей, які живуть за кордоном.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Фото
В тему