10 Січня 2019
Новини

Сусіди топлять одне одного у лайні: у Росії діти ковзаються з гірки з екскрементів (фото)

Сусіди топлять одне одного у лайні: у Росії діти ковзаються з гірки з екскрементів (фото)

Місцевих дітлахів привчають до життя в російських реаліях змалечку. Гірка із фекалій – чудовий атракціон, що допомагає пізнати суть цього світу. Пише ресурс «Фішки».

У селі Чигирі Амурської області утворилася в прямому розумінні цього слова гора із гівна, на якій залюбки катаються діти. Шини припаркованих автомобілів умерзли в застиглу жовто-коричневу рідину, а перехожі морщать носи, коли йдуть Олексіївською вулицею. Виною всьому – переповнення септиків недавно зведених триповерхових будинків.

Ще у вересні 2018 року мешканці приватних будинків скаржилися, що в триповерхівках переповнений септик. Через кілька днів після скарги всі нечистоти вилилися на вулиці. Проблему розв’язала: приїхала машина і відкачала екскременти.

Під Новий рік знову септик переповнився, і фекалії випливли на вулицю. Але цього разу все замерзло і перетворилося на гірку, на якій катаються діти!

«Я їх ганяю, адже невідомо, яка зараза у цих стічних водах, а вони на одязі і взутті несуть це додому», – Олексій, автор скарги, хвилюється.

Виявилося, що мешканці триповерхових будинків відмовилися платити за вивезення стічних вод, вважаючи плату необґрунтовано високою. В результаті конфлікту постраждали приватні будинки під горою, на якій побудували триповерхівки.

«Через дорогу це все тече просто до мого паркану. Запах, антисанітарія! У мене внуки, а їм не погуляти на вулиці», – обурюється Олексій.

https://fishki.net/2832274-v-priamurye-deti-katajutsja-s-gorki-iz-kakashek.html?from=tb © Fishki.net

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Фото
В тему