9 Січня 2019
Новини

Як у Луцьк бізнес-вумен зі Львова постачає дитячі вакцини

Як у Луцьк бізнес-вумен зі Львова постачає дитячі вакцини

У Луцьку розкрили бізнес-схему постачання дитячих вакцин.

Про це розповів Віталій Лещук у групі «Теревені про Луцьк».

За словами дописувача, він розшукував вакцину тетраксин для своєї дитини, якої в аптеках не було в наявності.

 «Багато хто говорить про жінку, яка сама зі Львова, що має та продає вакцини. Звуть Іра Кратік! Дали номер дзвоню.. приємний голос,так вакцина є, у Львові гроші на карту приват і кур’єр зі Львова привезе до Луцька в домовлений день та ЧАС!!!!», - йдеться у повідомленні.

Як слушно зауважив лучанин, у вакцинуванні головне час. Адже окрім того, що на щеплення потрібно дозвіл педіатра варто враховувати й умови, час транспортування вакцин. За вакцину з кур’єром чоловік заплатив 645 грн., однак ціна, на його думку, прийнятна, адже значно нижча, ніж у приватних клініках.

«Сьогодні о 8 ранку передзвонив, сказала через півгодини напише у вайбер, і не написала ( о 10:00 дзвоню, каже кур’єр буде в 12:00!!!) Ну все довольний, накінець зроблю прививку! В 11:30 ми уже в поліклініці, дуже повезло з чергами і т.д.!! Педіатр оглянув, все добре, дає добро! І в 11:45 я уже з донечкою під кабінетом, де роблять прививки! Займаєм чергу і чекаєм кур’єра! 12:00 прошусь у черги зайти запитати чи не приїхав він раптом раніше! Заходжу питаю кажуть ви від Іри? Відповідаю так! Кажуть чекайте, ще ЇЇ не було!!!! Чекаю.. і починаю їй дзвонити раз, два, пять...... в 12:46 приходись смс "вибачте, не могла розмовляти зайдіть в кабінет, назвіть ваше прізвище вам вколять"!!!», - дописує лучанин.


«????????????? Це як!!!!!!!!!! Сидимо далі. В 13:00 виходить з кабінету дівчина у білому халаті (медсестра, напевно) говорить з цією Ірою по телефону.
Називає моє прізвище і каже, що брала собі вакцину, ідем вам вколю, а собі потім в Іри візьму!!!!!!!!», - продовжує дописувач.

Лучанина обурило не лише те, що вакцину не доставили вчасно, хоча її й так достатньо в холодильнику поліклініки, а й те, що він з здоровою дитиною цілу годину просидів поруч із хворими.
«У нас пів’України таких бізнесменів! Просто сказала б, що мої вакцини в поліклініці, платиш колять тай усе! (мені б ще спокійніше було, що вони в поліклініці!) Адже, як не крути, все рівно переживаєш на цю тему( батьки зрозуміють) А не морочити мені голову, ми на руки не видаєм, доставляє кур’єр в домовлену годину!», - підсумував лучанин.

Він не відмовляє лучан від послуг цієї жінки, адже вірить у її порядність, бо її знають і медсестри, і педіатри. Однак, чому в аптеках вакцини не має, натомість її розповсюджує невідома усім жінка - лишається питанням відкритим. І це в той час, коли МОЗ щоразу переконує у достатній кількості дитячих вакцин.


 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему