9 Січня 2019
Новини

Бойовики на передовій постійно вживають психотропні препарати з РФ

Бойовики на передовій постійно вживають психотропні препарати з РФ

З Росії на передову бойовикам постійно передають запаси медикаментів психотропного типу.

Про це з посиланням на дані військової розвідки повідомив під час брифінгу представник прес-центру Міністерства оборони України Максим Праута, передає УНН.

"За інформацією ГУР МОУ, командування російсько-окупаційних військ вживає нестандартних заходів для підвищення рівня бойової готовності та морально-психологічного стану військовослужбовців з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ. З початку січня 2019 року до підрозділів, які перебувають на передових позиціях, з території РФ завезено значні запаси медикаментів психотропного типу. Вживання зазначених препаратів впливає на нервову систему людини, збільшує витривалість при надмірних фізичних навантаженнях та пригнічує відчуття страху. Водночас, для уникнення витоку інформації про використання психотропних речовин поширюється інформація про застосування спеціальних вітамінних комплексів для профілактики грипу та гострих респіраторних захворювань", – зазначив Праута

Представник прес-центру МОУ зазначив, що частину таких "медикаментів" отримує лише особовий склад передових підрозділів, що схиляє деяких російських військовослужбовців відмовлятись від чергової ротації і залишатися на передовій понад встановлений термін.

Лише упродовж поточної доби російські окупаційні війська раз порушували режим припинення вогню.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, кримінал
В тему