4 Січня 2019
Новини

Для кого вибори 2019 є останнім шансом

Для кого вибори 2019 є останнім шансом

На цих президентських виборах боротися за владу кандидати будуть як в останній раз. 

Про це пише у своєму блозі український блогер, журналіст Дмитро Вовнянко.

Чому? Тому що Фірташ в Україну приїхати не може - заблокований в Австрії. Тому що Коломойський поїхав на Захід, втратив «Укрнафта» і «Приватбанк» - і ще його змушують платити борги, чого раніше він не робив демонстративно. Тому що в Ахметова відібрали «Укртелеком» і заарештували майно в Британії. Тому що Єфремов за гратами вже третій рік. Тому що Новинський, Добкін і Вілкул - під слідством. Тому що Януковича судять. Вони щиро хочуть, щоб все це - припинилося. А ще тому, що для Тимошенко ці вибори, ймовірно - останній шанс, після чого вона просто не зможе більше конкурувати з популістами молодий хвилі.  

Він зазначає, в умовах, що склалися нам потрібно частіше згадувати прості чотири правила, якими користувалися борці за незалежність України і в загонах УПА, і в катівнях ГУЛАГу: «не вір, не бійся, не проси, не плач». Потрібно критично оцінювати будь-яку новину, не вірити відразу нічому, побільше думати, аналізувати, чекати подробиць, не боятися висловлювати свою позицію і не лякатися погроз, не просити ні про що опонентів - вони не пошкодують. Емоціям давати волю, де завгодно, але тільки не в дискусіях.

Блогер підкреслює, найголовніше - потрібно робити те ж, що ми вже робимо зараз. Бути на своєму місці. Тим, хто піде працювати в штаби - працювати сумлінно. Тим, хто веде блоги - писати. Тим, хто просто ходить на роботу і зайнятий своїми справами - говорити з людьми, пояснювати людям, чому ваша позиція - саме така. Щури бояться світла, а брехуни - правди.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна
В тему